yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cenahı rabıta opsiyonel olarak kızılınan hidrolik kanat ile daha kesif tasarruf sağlanabilir.

İnsanların toplu olarak yasevimliıkları ve bulundukları tüm binalarda yangına karşı önlemlerin aldatmaınması zorunludur ve ısı, alaz kabilinden yangın faktörlerinin insanoğluın bulunduğu ortama geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil geçmek, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Böylelikle imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri safi huzur vadiı 150 metrekare’den şu denli ve birden zait makamı olan umumi binalarda, yan adeti 4’ten aşkın olan bütün dokumalaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması mecburi kılınmıştır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde kızılıyoruz.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet bâtınin tercih edilir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın kapısı; insanoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin üstı keşik, yangın kapıları çoğu kez özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere öteki yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının yoklama altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Vandözlar, sizi Koçtaş dışında diğer bir platforma yönlendirmemelidir. Herhangi bir satıcının sizi gayrı yangın kapısı bir siteye yönlendirmesi yüz oluşabilecek mağduriyetlerden Koçtaş mesul bileğildir.

Report this wiki page